COACHING

 

 

I min coaching bruger jeg altid positiv psykologi som udgangspunkt for alle mine handlinger og vejledninger. Det gør jeg altid med udgangspunkt i dig - der hvor du er nu, dine styrker og dine mål. Det er min opskrift på, at du får succes.

 

Ved at tage afsæt i vores egne unikke styrker, øger vi vores sandsynlighed for at få succes og opnå vores mål. For at nå hertil, er det vigtigt at få klarhed over disse styrker. Derfor starter vi forløbet med en kort test, hvorefter du får din personlige profil tilsendt. Herfra kan vi sammen arbejde videre med at finde dine mål og udforske de værktøjer, som hjælper dig videre.

 

Nogle gange er der konkrete udfordringer, som vi står overfor som f.eks.: "Jeg synes, at det er svært at finde et godt job/ en ny kæreste/ venner/ det rigtige sted at bo.” Andre gange er det mindre konkret, og det er mere en overvældende følelse: "Hvad skal jeg stille op med mit liv?"

 

Vi kan alle tabe vores orientering i livet. Derfor kan det være nødvendigt at finde tilbage til, hvad der gør os glade. Nogle gange er det simpelt, andre gange skal vi have hjælp til at sætte tingene i et nyt perspektiv.

 

Uanset hvilken problematik du har, så vil jeg gerne hjælpe dig til at udfordre eksisterende livsanskuelser og valg. Jeg møder dig, hvor du er nu, men fører dig nye steder hen. Jeg hjælper dig med værktøjer og med konkrete trin.

 

Du er den bedste til at være lige netop dig. Og sammen finder vi frem til den bedste version af dig.

Hvad er positiv psykologi?